Návrh projektu rozvoje temné turistiky - Piskač, Roman (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem diplomové práce "Návrh projektu rozvoje temné turistiky" je vytvoření projektu, vedoucího ke zvýšení návštěvnosti Památníku Terezín. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část popisuje problematiku cestovního ruchu, temné turistiky a metod využitých při zpracování projektu. Práktická část je zaměřená na vytvoření projektu rozvoje temné turistiky. Zpracování projektu se opírá o výsledky analýz provedených v bakalářské práci "Předpoklady komercializace koncentračních táborů aktivitami cestovního ruchu".
The proposal of dark tourism development project
Keywords: Temná turistika; cestovní ruch; destinace; destinační management; marketingový mix; projekt; Dark tourism; tourism; destination; destination management; marketing mix; project