Popis a zhodnocení vybraných manažerských funkcí - Špačková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je popsat a zhodnotit vybrané manažerské funkce na pozici manažera střední úrovně, případně navrhnout změny. Bakalářská práce se věnuje čtyřem manažerským funkcím ? plánování, organizování, komunikaci a kontrole. Při výběru bylo vycházeno z konceptu manažerských funkcí podle Fayola, komunikace byla vybrána podle Druckera. K těmto funkcím bylo možné ve vybraném podniku získat relevantní informace. Na základě pozorování, testů MBTI a způsobu myšlení a stínování manažerky na střední úrovni byl proveden popis vybraných manažerských funkcí a jejího řízení času. Následně byly navrženy možné změny.
Description and evaluation of selected managerial functions
Keywords: plánování; organizování; komunikace; kontrola; řízení času; planning; organizing; communication; control; time management