Analýza vybraných složek cestovního ruchu města Strakonice - Němec, Josef (Jihočeská univerzita, 2015)
Předkládaná bakalářská práce je rozdělena do třinácti kapitol včetně úvodní a závěrečné kapitoly, zdrojů a příloh. Zabývá se dílčí analýzou vybraných složek cestovního ruchu v okresním městě Strakonice. Snaží se zachytit podstatné souvislosti, které mají význam v rozvoji daného území z hlediska cestovního ruchu. Zároveň blíže mapuje historii města, která má přímý vliv na vznik a zachování pamětihodností ve městě. Součástí práce je i vlastní výzkumné šetření dvou segmentů podílejícími se na cestovním ruchu, a to ubytovacími a stravovacími zařízeními ve městě Strakonice a samotnými turisty, jež město kdy navštívili.
Analysis of the selected components of tourism in the town Strakonice
Keywords: cestovní ruch; jižní Čechy; město Strakonice; výzkumné šetření; turisté; tourism; Southern Bohemia; town Strakonice; research survey; tourist