Rurální turismus na Vysočině - příklad obcí Želiv a Kámen - Hanzalová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
V mojí bakalářské práci jsem se zaměřila na rurální turismus.Venkovský turismus je typem cestovního ruchu, který se odehrává ve venkovském prostředí, které nabízí mnoho možností pobytu. Cílem bakalářské práce je porovnání vybraných obcí Želiv a Kámen z hlediska venkovského turismu a jeho využívání.
Rural tourism in the Vysočina region - case study of Želiv and Kámen municipalities
Keywords: Venkovský cestovní ruch; potenciál venkovského cestovního ruchu; kraj Vysočina; obec Želiv; obec Kámen.; Rural tourism; potential of rural tourism; Vysočina region; municipality Želiv; municipality Kámen.