Hotel jako součást infrastruktury destinace cestovního ruchu (hotel Knížecí rybník) - Nováková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá začleněním hotelu Knížecí rybník do infrastrukturní vybavenosti destinace Táborsko. Proběhly analýzy vnějšího a vnitřního prostředí hotelu. Na základě zjištěných poznatků byla navržena možná opatření a inovace vedoucí ke zlepšení atraktivity hotelu na trhu cestovního ruchu v dané destinaci.
Hotel as a Part of the Infrastructure in a Tourist Destination (Hotel Knížecí rybník)
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; destinace; Táborsko; tourism; tourism services; accommodation services; destination; Táborsko