Odstraňování ztrát ve výrobě ve vybraném podniku - Kissová, Beáta (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářská práce s názvem "Odstraňování ztrát ve výrobě ve vybraném podniku" bylo analyzovat výrobní proces a odhalit možné ztráty ve výrobě ve firmě Cormen, s. r. o. Byl představen výrobní proces se všemi jeho kroky, postup výrobního toku a zázemí výroby ve firmě. Poté byly hledány možné zdroje ztrát ve výrobě na základě pozorování získaných ve firmě. Ztráty nebyly zásadního charakteru, protože firma se vyvaruje typických chyb spojených s plánováním výroby. Přesto se podařilo nalézt určité potenciální zdroje ztrát a navrhnout opatření jejich odstranění.
Elimination of losses in production in the selected company
Keywords: výrobní proces; plánování výroby; ztráty; analýza; odstranění; production process; production planning; losses; analysis; elimination