Studium deformace tělesa metodami počítačové simulace - Novotný, Pavel (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá počítačovou podporou konstruování, zejména CAD systémem SolidWorks a prováděním simulací s jeho pomocí. Nejprve jsou konstrukční systémy rozděleny a popsány jejich základní vlastnosti a funkce. Dále se práce zabývá prací v programu SolidWorks, zejména postupem provádění simulací vlastností dílů.
Study of deformation by computer simulation methods
Keywords: CAD systémy; konstruování; SolidWorks; počítačová simulace; CAD systems; design; SolidWorks; computer simulation