Analýza aktuální dotační politiky ČR v zemědělství a regionálním rozvoji - Ondřich, František (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce má za cíl vytvořit přehled dotační politiky ČR v zemědělství od roku 1990 do současnosti. Dále se zaměřuje na oblast regionálního rozvoje. V RR analyzuje možnosti čerpání peněžních prostředků z Evropské unie po roce 2000.
The analysis of current Czech Republic provisioning policy in the regional developement and agriculture.
Keywords: Zemědělství; regionální rozvoj; dotace; strukturální fondy.