Vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Bazalová, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce je analýza vzdělávání zaměstnanců. Zabývá se obecnými metodami firemního vzdělávání ve společnostech, jaké jsou možnosti vzdělávání pro jednotlivé firemní oddělení a různé pracovní pozice, trendy ve vzdělávacích metodách a teoretický přehled přístupu ke vzdělávání. Tato část práce definuje termíny lidský kapitál, lidské zdroje a význam profesního vzdělávání ve společnosti. Další část je zaměřena na získané informace ze společnosti Čevak a.s. a aktuální systém vzdělávání v této společnosti. Hlavní cíl práce je analýza vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti, analýza vzdělávacích aktivit, návrh efektivních změn a doporučení pro zlepšení řízení této oblasti.
Employee Training in a Selected Company
Keywords: analýza; zaměstnanci; vzdělávání; organizace; analysis; employees; training; education; company