Podnikatelský záměr malého výrobního podniku - Márová, Nicole (Jihočeská univerzita, 2015)
Předmětem této bakalářské práce je podnikatelský záměr malého výrobního podniku. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definovány základní informace, struktura a principy sestavení podnikatelského plánu. Teoretické poznatky jsou dále využity při zpracování praktické části, kde je hlavním cílem vypracování kvalitního podnikatelského záměru pro existující sklářský podnik. Práce je zakončena závěry a doporučeními, které mohou do budoucna přispět k rozvoji drobného podniku.
Business plan of a small manufacturing enterprise
Keywords: Podnikatelský záměr; společnost; výroba; SWOT analýza; Porterův model pěti sil; ukazatele rentability; business plan; enterprise; manufacture; SWOT analysis; Porter five forces; profitability indicators