Optimalizace sběrných cest ve vybraném regionu - Siebenbruner, Vít (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je vypracovat pilotní studii, která by měla řešit problém optimálních cest svozu odpadu. Pilotní studie se zabývá pouze sběrem separovaného odpadu v Českých Budějovicích. Úkolem je vypracovat algoritmus pro hledání optimálních cest, který bude škálovatelný a bude ho možno aplikovat na svoz všech druhů odpadů v jakémkoli městě.
Optimization of collection routes in a selected region
Keywords: A.S.A.; Algoritmus; TSP; odpad; trasy; A.S.A.; Algorithm; TSP; Garbage; Routes.