Vytvoření programu pro záchranu dat z NTFS oddílu pomocí Linuxu - Březina, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice záchrany dat z NTFS pod operačním systémem Linux. V práci je vytvořen program v jazyce BASH pro usnadnění záchrany dat z oddílů Windows. Tento program je následně otestován pod různými Linuxovými live distribucemi.
Creation of the program to rescue data from NTFS partition with Linux
Keywords: BASH; NTFS; Windows; Linux; BASH; NTFS; Windows; Linux