Didaktická a metodická specifika mediální výchovy na základní škole - Demeterová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zaměřuje na specifika oborové didaktiky ve vztahu k průřezovému tématu mediální výchova v základním vzdělávání. Po úvodním vymezení důležitých pojmů, vztahujících se k mediální výchově, se práce soustřeďuje na konkrétní vypracování výukových jednotek, které byly realizovány na Základní škole Větrná v Jindřichově Hradci.
Didactical and methodical specifics of Media Education at elementary school.