Ukazatelé finančního zdraví - Svobodová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zhodnocení finančního zdraví pěti firem za čtyři roky pomocí Indexů IN od manželů Neumaierových. K výpočtům byla použita data z výročních zpráv, především z rozvahy a výkazu zisků a ztrát daných firem. V teoretické části byly vymezeny hlavní pojmy, které souvisí s finančním zdravím podniku.
Indicators financial health
Keywords: ukazatelé; finanční zdraví; indexy IN; indicators; financial health; indexes IN