Řízení lidských zdrojů ve vybraných wellness hotelech - Halmlová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cílem této práce je zhodnotit současný stav těchto činností v jednotlivých wellness hotelech. Následný sběr dat a jejich interpretace. Na základě zjištěných údajů z dotazníku je třeba navrhnout možné změny vedoucí ke zlepšení daných aktivit
Human resource management in selected wellness hotels
Keywords: nábor a výběr zaměstnanců; rozvoj zaměstnanců; odměňování; wellness hotel; Recruitment and selection of employees; staff development; remuneration; wellness hotel