Zhodnocení vybraných manažerských funkcí zvoleného podniku - Stodolovská, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení vybraných manažerských funkcí - plánování, organizování, komunikace a kontroly, aplikovaných ve společnosti TRUST-ts spol. s r.o. a navržení rámcových změn pro zefektivnění řízení tohoto podniku. Teoretická část byla věnována vybraným manažerským funkcím. V praktické části byla stručně představena společnost TRUST-ts spol. s r.o. a následně bylo provedeno zhodnocení, jak vybrané manažerské funkce ve společnosti fungují. Na základě zjištěných skutečností byly navrženy změny, které by mohly přispět ke zlepšení a tím i k zefektivnění činnosti celého podniku.
Analysis of management functions in a particular organisation
Keywords: Manažerské funkce; plánování; organizování; komunikace; kontrola; Manager functions; planning; organizing; communication; verification