Strategický management včetně projektové studie - Voráčková, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této diplomové práce je zpracovat projektovou studii, tj. strategický plán pro vybraný podnikatelský subjekt (Městský pivovar PLATAN, s. r. o., Protivín) a pomocí strategických analýz určit pozici podniku na trhu, jeho konkurenceschopnost a najít pro podnik optimální strategii nebo strategie, díky které by se mohl dále úspěšně rozvíjet a budovat si na trhu silnější postavení.
Strategic management incl. pilot project
Keywords: Podnik; strategie; strategické řízení; plán; konkurenceschopnost; pivovar.; Company; strategy; management strategy; plan; competitive strength; brewery.