Analýza průřezových témat (v rámci výchovy k občanství) v ŠVP ZŠ Kaplice - Zifčáková, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem diplomové práce je analýza průřezových témat (v rámci Výchovy k občanství) v ŠVP ZŠ na dvou základních školách v Kaplici. V teoretické části se práce zabývá tématy: RVP ZV, ŠVP, klíčovými kompetencemi, průřezovými tématy a projektovým vyučováním. V praktické části se práce věnuje charakteristice základních škol, analýze průřezových témat a vytvoření návrhu projektového vyučování.
Analysis of cross-cutting themes (within education for citizenship) in ŠVP primary school Kaplice
Keywords: ŠVP; RVP ZV; průřezová témata; klíčové kompetence; výchova k občanství; ŠVP; RVP ZV; cross-cutting themes; key competencies; citizenship