Kvalita života u osob nad 60 let z aspektu gender v malém městě ve Středočeském kraji - Kytlerová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá zmapováním subjektivně vnímané kvality života občanů nad šedesát let, kteří žijí v malém městě ve Středočeském kraji. Hlavní důraz byl kladen na rozlišení vnímání kvality života u mužů a žen.
The quality of live for people over 60 from gender aspect in a small town in Central Bohemia District.
Keywords: Kvalita života; gender; aktivní stárnutí; věk 60+; Quality of life; gender; activity aging; age 60+