Úloha IZS při likvidaci následků chemické havárie a její vliv na životní prostředí a zdraví obyvatel - Ruzhová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2007)
V první části mé diplomové práce se dozvíme pár důležitých informací týkající se legislativní úpravy podmínek bezpečného zacházení s chemickou látkou, dále pak uvádím některé základní právní předpisy platné pro oblast IZS. Další část práce zpracovává simulaci chemické havárie v Českém Krumlově.
The role of integrated rescue system in chemical disaster likvidation consequences and its impact on the environment and population health
Keywords: chlór; havárie; IZS; Český Krumlov; disaster; chlorine; integrated rescue system; Český Krumlov