Forenzní účetnictví a hospodářská kriminalita - Hantková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se zaměřuje na podvody v účetní jednotce, na způsoby jejich odhalování a možnosti zlepšení vnitřního kontrolního systému tak, aby riziko páchání trestné činnosti zaměstnancem či manažerem bylo sníženo na minimum.
Forensic accounting and economic criminality
Keywords: podvody v účetnictví; hospodářská kriminalita; odhalování podvodu; finanční ztráty; řízení rizik podvodu; interní audit; externí audit; podniková kontrola; ccounting fraud; Economic crime; detecting fraud; financial lossed; fraud risk management; internal audit; external audit; corporate control