Výhody a nevýhody podnikání v systému Franchising - Bečanová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce bylo popsat výhody, nevýhody, omezení a možnosti, které přináší podnikání v systému franchising. Tato práce byla vytvořena ve spolupráci s konkrétním podnikatelem.
The advantages and the disadvantages of making bussiness in franchising system
Keywords: franchisa; franchisant; franchisor; výhody a nevýhody; franchise; franchisee; franchisor; advantages and disadvantages