Novostavba zemědělského objektu - vepřín. - Křiváčková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Tématem této bakalářské práce je návrh novostavby zemědělského objektu - vepřín. Práce se skládá ze dvou částí. První část je zaměřena na historický vývoj těchto staveb, uspořádání a materiálové a konstrukční řešení. Druhá část je zaměřena na vlastní návrh.
New agricultural building - piggery
Keywords: Zemědělský objekt; vepřín; novostavba; chov prasat; agricultural object; pig farm; new building; pig breeding