Návrh a zobecnění následné péče pro plochy rekultivovaných odkališť. - Novotná, Michaela (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této diplomové práce je vyhodnotit stav rekultivovaných odkališť, navrhnout systém následného využívání s možností extenzivního využití řešených ploch a jejich začlenění do krajiny.
Proposal and generalisation of follow-up care of reclaimed sludge-lagoon areas.
Keywords: rekultivace; odkaliště; energetické plodiny; reclamation; sludge-lagoon; energetic plants