Podniková kultura ve vybraném podniku - Kroupová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato diplomová práce se zabývá tématem podnikové kultury. Cílem práce je analyzovat podnikovou kulturu ve vybraném podniku, a v případě nutnosti navrhnout její změny. Analýza je založena na studiu odborných literárních zdrojů a informacích o podniku. Výzkum je založen na spolupráci s vybranou společností. Téma práce je analyzováno přes dotazníkové šetření a nestandardizované rozhovory. Dotazníkové šetření se skládalo zejména ze subjektivních názorů všech zaměstnanců na prvky podnikové kultury. Nestandardizované rozhovory byly použity pro hlubší analýzu a lepší pochopení celé problematiky.
Organisational culture in chosen company
Keywords: Podniková kultura; manažer; zaměstnanci; hierarchie; dotazníkové šetření; nestandardizované rozhovory.; Organisational culture; manager; employees; hierarchy; questionnaire survey; non-standardized interviews