Jak se studuje v České republice na základě studentských půjček - Kyselová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2008)
V mé práci se snažím blíže seznámit se studentskými půjčkami. Při zpracování jsem se zaměřila na Českou spořitelnu, Komerční banku, Poštovní spořitelnu, Oberbank a UniCredit Bank a jejich podmínky.
The studies in the Czech Republic based on students' loans