Interakce Policie ČR a menšinových skupin v ČR - Kubinec, Patrik (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je podat přehled o způsobech přístupu policistů PČR v přímém výkonu služby k menšinovým skupinám, které žijí a páchají trestnou činnost na území ČR, s důrazem na přístup jednotlivce v praxi, dále analyzovat současnou vzájemnou interakci, z analýzy vyvodit požadavky a následně navrhnout k praktické realizaci doporučení pro zlepšení komunikace s příslušníky menšin zejména na straně uniformovaných policistů v přímém výkonu.
Interaction of Police CZ and ethnic minorities in the Czech republic
žádný
Keywords: Policie ČR; interakce; menšiny; specifika; závěrečná doporučení; praktický výzkum; Romové; Ukrajinci; Vietnamci; Slováci; respondenti; Police; minorities; Romany; Slovak; Vietnamese; Ukrainian; interaction; question