Personální marketing ve vybrané organizaci - Jíša, Jiří (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je zhodnotit personálně marketingové aktivity podniku XY, dále navrhnout případná zlepšení nebo rozšíření, srovnat s konkurenční společností. Konkrétně se jedná o doporučení zlepšení a zhodnocení dosavadních aktivit, které jsou vykonávány.
Personal marketing in chosen organisation
Keywords: Personální marketing; lidské zdroje; nezaměstnanost; sociální média; Personel marketing; human resources; unemployment; social media