Inovace nabídky produktu CR v oblasti Táborsko - Pospíchalová, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce byla specifikace nabídky produktu služeb v oblasti Táborsko, analýza produktu zařízení ZOO Tábor Větrovy a komparace s konkurenčními zařízeními. Z dotazníkového šetření, které se týkalo spokojenosti návštěvníků v ZOO Tábor Větrovy, a vlastního pozorování, jsem provedla syntézu získaných údajů. Na základě výsledků z provedených analýz byly navrženy inovace produktu pro mnou zkoumané zařízení, které se staly podkladem pro řízený rozhovor.
Product offer innovation of tourism in Táborsko
Keywords: inovace; nabídka služeb; produkt; vymezení oblasti; innovation; offer services; product; defining the area