Motivace k lektorování kurzů (nejen) zážitkové pedagogiky - Weberová, Bára (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce s názvem Motivace k lektorování kurzů (nejen) zážitkové pedagogiky je zaměřena na mapování motivace lektorů zážitkové pedagogiky k vedení kurzu. Cílem práce je zkoumat, jaké motivy vedou jedince k lektorování kurzů zážitkové pedagogiky. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy - zážitková pedagogika, lektor kurzu zážitkové pedagogiky, motivace. V praktické části jsou pomocí polostrukturovaných rozhovorů mapovány motivy vedoucí jedince k vedení lektora zážitkových kurzů.
Motivation for lecturing courses (not only) of experience pedagogy
Keywords: motivace; zážitková pedagogika; lektor zážitkové pedagogiky; motivation; experiential pedagogy; lecturer of experiential pedagogy