Použití prezentačních SW při tvorbě elektronických výukových materiálů - Krotil, Daniel (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem bakalářské práce je popsat a navrhnout postupy využití prezentačního software pro vytvoření studijních materiálů se základní interaktivitou pro možné samostudium. Jako modelový předmět jsme zvolili výuku statistiky, vzhledem k velmi široké škále interaktivity při samostudiu. Hlavním úkolem bakalářské práce je vytvoření souboru ukázkových úloh, na kterých budou demonstrovány možnosti interaktivity prezentačního SW se studentem. První část je věnována formám výuky s využitím některých elektronických podpor - e-learning, blended learning, a metoda výuky učitel ? žák za použití výuky podporované počítačem. Podle tohoto konceptu se vytvoří ukázkové interaktivní studijní materiály pro výuku statistiky a pravděpodobnosti pro ?ne-matematiky?.
Use presentation software to create electronic learning materials