Optimalizace exprese a purifikace fúzních konstruktů ptačího reovirálního proteinu \recke{mu}NS - Janda, Michael (Jihočeská univerzita, 2023)
Byla studována optimalizace podmínek a typu buněk pro expresi fúzních proteinů mNeon - NS, mCherry - NS a GFP - NS. Byly naprodukovány zmíněné proteiny. Tyto vyrobené proteiny byly purifikovány pomocí afinitní a iontově výměnné chromatografie.
Optimalization of expression and purification of fusion constructs of avian reoviral protein \recke{mu}NS
Keywords: nestrukturální proteiny; ptačí reovirus; virová inkluze; protein NS; purifikace proteinů; exprese proteinů; fúzní proteiny; non-structural proteins; avian reovirus; viral inclusion; NS protein; protein purification; expression of proteins; fusion proteins