Sebevražedné jednání - za použití střelné zbraně - Dušák, Václav (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou sebevražedného jednání za použití střelné zbraně a vývojem sebevražedného jednání za použití střelné zbraně na území Jihočeského kraje v porovnání s Českou republikou v období let 2004 až 2006. Provádí analýzu a rozpracování problematiky suicidia jako závažného sociálně - patologického jevu. Je složena ze dvou částí (teoretické a praktické) a dělena do celkem 8 bloků, které tvoří kostru bakalářské práce.
Suicidal acting - by use of a gun
Keywords: Sebevražda; suicidium; suicidiální jednání; parasuicidium; Suicide; suicidium; suicidal action; para-suicidium