Spolupráce s rodinou dítěte umístěného v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc - Želinová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou spolupráce s rodiči dětí, které jsou umístěné do zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Cílem práce je představit možnosti spolupráce s rodinou a rizika, která tato spolupráce přináší. K naplnění cíle bude práce doplněna případovými studiemi z konkrétního zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc SOS Sluníčko Karlovy Vary.
Cooperation with parents of child placed in facility for children requiring immediate assistance
Keywords: Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc; biologická rodina; spolupráce; sanace rodiny; sociálně-právní ochrana dítěte; facility for children requiring immediate assistance; biological family; children´s home; cooperation; family redevelopment; socially instituional protection of children