GIMP - tvorba výukových materiálů pro ZŠ - Matějková, Anna (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této diplomové práce je vytvořit výukové materiály programu GIMP pro výuku na základní škole. Grafický editor GIMP je open source programem pro tvorbu bitmapové grafiky, šířený pod licencí GPL. Svoji kvalitou se dá přirovnat ke špičkovým placeným produktům.
GIMP - creation of teaching materials for elementary school
Keywords: výukové materiály; GIMP; open source program; bitmapová grafika; licence GPL; suitable materials; GIMP; open source program; raster graphics tool; GPL licence