Back-End webové aplikace vědeckého časopisu Studia Kinanthropologica - Šimák, Lubomír (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářské práce se zabývá vytvořením serverové části webové aplikace vědeckého recenzovaného časopisu Studia Kinanthropologica, která bude sloužit pro recenzní řízení článků určených k tisku. V bakalářské práci se popisuje postup při práci na tomto systému a řešení problémů, které se při této práci objevili.
Back-End of the web application for the scientific journal Studia Kinanthropologica
Keywords: HTML; PHP; AJAX; JavaScript; jQuery; SQL; webová aplikace.; HTML; PHP; AJAX; JavaScript; jQuery; SQL; web application.