Význam ergoterapie pro klienty v sociálních a zdravotnických zařízeních - Králová, Alexandra (Jihočeská univerzita, 2014)
Ve své práci zjišťuji význam ergoterapie pro klienty v sociálních a zdravotnických zařízeních. V teoretické části se snažím popsat skupiny klientů, kteří se mnou spolupracovali a vyplnili mi dotazník pro výzkum, a jaký význam pro ně ergoterapie má nebo by mohla mít. Jedná se o seniory, osoby závislé na alkoholu či drogách a o osoby s poruchami osobnosti a chováním.
The importance of occupational therapy for clients in the social and health care facilities
Keywords: ergoterapie; význam; klienti; senioři; osoby závislé na alkoholu či drogách; osoby s poruchami osobnosti a chováním; occupational therapy; importance; clients; seniors; persons dependent on alcohol or drugs; people with personality disorders and behavior