PŘÍRODA A MĚSTO JAKO SPECIFICKÁ PROSTŘEDÍ PRO ORGANIZACI VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT - Korytárová, Milena (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce se zabývá problematikou vlivu prostředí na práci pedagoga volného času. Pojednává o jeho činnosti při organizování her v různém prostředí a za rozdílných podmínek, o nutnosti flexibilního myšlení a schopnosti vedení týmu, ale i o důsledné přípravě, která je nutná k dosažení co největšího prožitku. Dále podrobně rozebírá přípravy, průběh a celkovou realizací hry ovlivněné rozdílným prostředím v praxi.
NATURE AND THE CITY AS A SPECIFIC ENVIRONMENT FOR THE ORGANIZATION LEISURE ACTIVITES
Keywords: prostředí; hra; organizace aktivity; práce instruktora; environment; game; activity organisation; instructor?s work