Krizové řízení v MSP - Kubecová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce je zaměřena na krize v MSP a jejich následné řešení, jelikož počet malých a středních podniků se neustále zvyšuje. V práci byly zhodnoceny nejčastější typy krizí v malých a středních podnicích, jejich příčiny, průběh a následky. Dále bylo v práci určeno, jakými nejvhodnějšími způsoby by měly být krize řešeny, aby se v budoucnu dané krize v podnicích již neopakovaly.
Crisis management in small and medium enterprises
Keywords: krize; krizové řízení; MSP; crisis management