Průběh a ukončování Regionálního operačního programu Střední Čechy - Dermeková, Petra (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat Regionální operační program pro Střední Čechy v České republice v období 2007-2013 od začátku do konce programu. Práce porovnává počet úspěšných a neúspěšných registrovaných projektů a zaměřuje se na vyhodnocení nejčastějších chyb při realizaci projektu. V závěru bakalářské práce bylo provedeno vyhodnocení přínosů pro Středočeský kraj.
Process and Completion of the Regional Operatinal Programme NUTS II Centram Bohemia
Keywords: Regionální operační program; Regionální rada Středočeského kraje; Euro; Evropská unie; Projekty; Prioritní osy; Indikátory; Finanční alokace; Vyhodnocení přínosů pro region Střední Čechy.; Regional operational Programme; The Regional Council Office of Central Bohemia; Euro; European Union; Projects; Priority axes; Indicators; Financial allocation; Evaluation of benefits for region Middle Bohemia.