Fotochemický rozklad rozpuštěných organických látek - kinetika tvorby nerozpustných částic - Šavrdová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá kinetikou tvorby nerozpustných látek. V teoretické části se budeme zabývat fotochemií, kinetikou a organickými látkami. Jaké formy hliníku a železa můžeme najít ve vodním prostředí s rozdílnou hodnotou pH. V experimentální části budeme zkoumat kinetiku vzniku nerozpustných částic ve vodě po fotochemickém ozařování. Zjistíme, jak se mění koncentrace hliníku, železa a uhlíku dle délky ozařování a jak pH může ovlivnit výsledné hodnoty.
Photochemical degradation of dissolved organic matter - the kinetics of insoluble particles
Keywords: fotochemie; kinetika; hliník; železo; ozařování; pH; photochemistry; kinetics; aluminum; iron; irradiation; pH