Sestavení a ověření ročního tréninkového plánu v nohejbalu u družstva žáků v TJ Trhové Sviny\\ - Chuchel, Milan (Jihočeská univerzita, 2008)
Úkolem této práce je sestavit a ověřit roční tréninkový plán pro tým žáků TJ Spartaku Trhové Sviny. V teoretické části mapuje a popisuje herní činnosti jednotlivce, herní systémy a herní kombinace v nohejbalu. V praktické části se věnuje sportovnímu tréninku, stanovení cílů ročního tréninkového plánu, sestavení a průběhu ročního tréninkového plánu. Plnění vytýčených cílů v daných obdobích, ověření a vyhodnocení získaných výsledků. Pro ověření platnosti získaných dat byla použita statistická metoda párového t-testu. Po vyhodnocení výsledků byla přijata hypotéza, že v daném období roku 2007 se u tréninkové skupiny prokazatelně změnila výkonnost ve sledovaných činnostech.
Configuration and verification of an one-year training plan of the netball played with ball kicked across / nohejbal / by the pupils´ team in PE association Trhové Sviny\\
Keywords: Herní činnosti v nohejbale; herní kombinace; herní systémy; návrh; ověření; vyhodnocení; Playing activity of an individual; playing conbinations; playing systems proposal; verification; evaluation