Spolupráce rodiny v předškolním vzdělávání - Martínková, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá spoluprácí rodiny v předškolním vzdělávání. Je složena ze tří částí. Část teoretická, praktická a část příloh. V části teoretické budu vycházet z práce s odbornou literaturou a pokusím se podrobněji popsat specifické rysy dítěte předškolního věku, úvahy rodičů o mateřské škole a specifika spolupráce rodiny a mateřské školy. Praktická část je tvořena výzkumným šetřením, jeho prezentací a výsledky, které je zaměřeno na spolupráci rodiny a mateřské školy. Výzkumným pracovištěm je Mateřská škola Dělnická 2 ve Znojmě.
Family Cooperation in Pre-School Education
Keywords: Mateřská škola; dítě; rodina; spolupráce.; Nursery school; a child; family; cooperation.