Karel Fořt (1921-2014) - život a dílo - Rytíř, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2016)
Práce se zabývá historickým pojednáním o životě a díle význačného kněze, vedoucího české duchovní služby v Německu a redaktora náboženského vysílání Rádia Svobodná Evropa Mons. Karla Fořta. Zdroje, ze kterých jsem v této práci vycházel, jsou: Státní oblastní archiv Třeboň, odborná literatura a internetové odkazy.
Karel Fořt (1921-2014) - life and work
Keywords: Karel Fořt; bohoslovec; kněz; českobudějovická diecéze; emigrant; česká duchovní služba; Rádio Svobodná Evropa.; Karel Fořt; theologian; priest; Diocese of České Budějovice; émigré; Czech Spiritual Care; Radio Free Europe.