Tvorba sestav v CAD systému SolidWorks - Hankovec, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou sestav v parametrickém modeláři SolidWorks. Úvodní část práce je věnována problematice začlenění výuky kreslení v programu SolidWorks do výuky na základní škole. Další část se zabývá programem SolidWorks a pracovním prostředím jednotlivých částí, od tvorby prvků až po pohybové studie. Jádrem práce jsou praktické příklady, které slouží k procvičení vysvětlené problematiky.
Creating of assemblies in CAD system of SolidWorks
Keywords: SolidWorks; Sestavy; Pohybová studie; Tvorba dílů; RVP; SolidWorks; Assemblies; Motion studies; Making of parts; RVP