Vzdálené ovládání a řízení pomocí protokolu TCP/IP - Šítal, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
Návrh aplikace klient - server pro vzdálené ovládání. Softwarová realizace aplikace klient a aplikace serveru v jazyce C#. Využití protokolu TCP/IP a jeho vlastností pro navázání spojení. Doporučený hardware pro server. Popis spojení mezi klientem a serverem. Serverem ovládaný prvek s využitím jednočipového mikroprocesoru Atmel AT89C2051 pro vzdálené ovládání. Návrh desky plošného spoje. Program pro mikroprocesor Atmel AT89C2051 v jazyce Assembler.
Remote control with TCP/IP protocol