Disparity v rozvoji obcí na příkladu vybraných obcí Jihočeského kraje - Kubešová, Petra (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na srovnání vývoje vybraných obcí a identifikaci odlišností ve vybraných sociálně ? ekonomických charakteristikách a navrhrnutí způsobů snížení zjištěných rozdílů. Jako zastupující vzorek obcí byly vybrány z Jihočeského kraje obce Nebahovy, Mičovice, Chelčice a Truskovice.
Disparities in the development of villages by the example of the chosen villages in the South Bohemia
Keywords: disparity; rozvoj obcí; disparities; progress of villages