Potenciál zavádění nových technologií do vybraného obchodu - Ochsner, Dominik (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem práce je nalézt odpovídající nové technologie pro zavedení do vybrané maloobchodní jednotky, zhodnotit efekt jejich implementace a vypracovat doporučení pro jejich případné zavedení. Práce se zabývá názory zákazníků na téma moderních technologií v obchodě a popisuje problematiku zavedení vybraných technologií do konkrétní prodejny vybraného obchodníka.
Potential of implementing new technology in a commercial company
Keywords: maloobchod; nové technologie; inovace; dopady inovací; zavádění nových technologií; samoobslužná zařízení; obchodní technologie; retailing; new technologies; innovations; impacts of innovations; implementing new technologies; self-checkout technologies; retail technologies