Analýza marketingového prostředí vybrané firmy - Krinesová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza marketingového prostředí se záměrem identifikace a určení trendů pro budoucí vývoj firmy. Vybrala jsem si firmu TVAR, výrobní družstvo Klatovy. Tato společnost vyrábí převážně nábytek pro mateřské školy. Vlastní hodnocení úrovně marketingového prostředí jsem provedla pomocí Porterova modelu, ekonomické analýzy a STEP analýzy.
Analysis of marketing environment in the company
Keywords: marketing; marketingové prostředí; Porterův model pěti sil; STEP analýza; marketig; marketing environment; Porter model; STEP analyse