Přijímací řízení a hodnocení pracovníků ve vybrané firmě - Rehák, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Teoretická část čerpá z odborné literatury a zaměřuje se na způsoby výběrových řízení při obsazování pracovních pozic a hodnocení pracovníků. Praktická část analyzuje průběh přijímacích řízení Budějovického měšťanského pivovaru a současné způsoby hodnocení pracovníků a navrhuje možnosti zlepšení současných postupů.
Labour recruitement and employee appraisal in a specific firm
Keywords: řízení lidských zdrojů; hodnocení pracovníků; personalistika; přijímací řízení; human resources management; employee appraisal; human resources; labour recruitement